lørdag 28. august 2010

HIPP HIPP HURRA!

I dag er Pernille 2 år!
Vi har feiret med deilig bursdagslunsj, pakker og sang...
Jubilanten er nok ikke helt sikker på hva alt dette oppstyret er, kanskje skjønner hun mer av det på mandag når hun skal feires i barnehagen. De er så flinke til å gjøre i stand, og så har de noen ritualer som barna blir veldig godt kjent med. Bursdagsbarnet skal krones, og så skal alle sammen danse bursdagssangen. Pernille er så glad i vannmelon, og pappa har kjøpt en diger melon som de skal kose seg med på Trollslottet.
Her er noen bilder fra feiringen i dag, men først et tilbakeblikk

Pernille bare noen få timer gammel.

2 år etter....

Det har vært en lang dag med pakker, koselige kort, gele, bursdagssang, kanelsnurrer, eplejuice, besøk av bestebest og momo, onkler og fetter Trym. Ikke rart at veslefrøkna har sovnet på sofaen!


Lørdagskos!


Da Lasse og Henrik kom hjem fra handleturen med pappa, våknet Pernille. Gutta var veldig klare for en hyggestund i sofaen, og Pernille var ikke vanskelig å be...

Riktig god helg ønskes fra Solveig

1 kommentar:

  1. Gratulerer med dagen Pernille. Dette er den eneste dagen i ditt liv du blir dobbelt så gammel som du var ved forrige bursdag. På dagen i dag er det 73 år siden et av dine oldeforeldrepar giftet seg, Hildebjørg og Erling Løkra.
    Hils brødrene dine.
    Bestemor og bestefar.

    SvarSlett