fredag 2. september 2011

Redesignere etterlyses!!!




Jeg er veldig glad i redesign, og det vet jeg at mange av dere lesere også er!
Her kommer en liten oppfordring til dere som redesigner...
(Jeg har nemlig blitt kontaktet av min "gamlekjæreste" som tilfeldigvis kom over bloggen min!)

Her er en liten tekst jeg fikk på mail fra Christian:

"Drammen kommune planlegger i samarbeid med Miljøverndepartementet å avvikle et Redesign-arrangement i slutten av november 2011. Drammen kommune feirer i år sitt 200-årsjubileum med fem store arrangementer for hele byens befolkning. De største arrangementene fant sted i juni, med selve bybursdagen 19. juni som høydepunkt med over 30.000 mennesker samlet på Bragernes torg. I tillegg blir det arrangert mange mindre publikumsrettede arrangementer med et tydelig fremtidsperspektiv. Et av disse er "Redesign"
Redesign-arrangementet tar mål av seg til å fylle et 900 kvm gammelt fabrikklokale på Sundland med kunstnere, bedrifter, enkeltforetak og andre som er interessert i redesign. Det vil bli konkurranser, sceneprogram, verksteder, utstillinger og salgsboder. Arrangementet retter seg mot "bybrukere" i et vidt perspektiv. Interesserte kan ta kontakt på e-post; christian.evenshaug@drmk.no. Se også info om det første redesign-arrangementet i Bergen i 2008: www.facebook.com/redesign.gjenbruk . "


Ta for all del kontakt!
Dette høres ut som en morsom greie....



Beste hilsen fra Solveig

10 kommentarer:

 1. Så gøy dette høres ut!!

  Takk for at du tipser.

  Du skal vel være med?

  Jeg er skikkelig fristet, kjenner jeg.
  Har iallfall lyst til å ta en tur å se på det som blir stilt ut.

  SvarSlett
 2. Hei Solveig,

  Så stas å plutselig komme over bloggen din :) Aner ikke hvordan jeg fant veien inn hit en gang, men "House of Hopen" lyste mot meg av google-alternativene og jeg tenkte: Det må da være Solveig? Og det var det jo!! Kjempegøy :)

  For en fantastisk blogg med masse herlig inspirasjon :) Ekstra gøy er å se bildene av både deg og ungene. For en herlig familie dere er!!!

  Jeg kommer til å følge med videre og håper det er greit :) Håper dere alle har det superbra!?

  Klem fra Tone

  SvarSlett
 3. Dette hørtes spennende ut. Hvertfall siden jeg er i loppemarked/gjenbruk-sonen for tiden... Kanskje jeg må sende en liten mail?

  Takker for tipset og ønsker en god søndag!

  SvarSlett
 4. Superspennende!

  Jeg la inn en link til hit fra Epla sitt forum.
  Tenkte det var flere der som kunne være interesert..

  Du, det bildet over var så innmari fint.
  Har så lyst å bruke det på bloggen min.
  Vet du hvor det kommer fra? Om det er greit
  å bruke det liksom ;) Siw

  SvarSlett
 5. God aften,

  Takk for at dere har lagt inn kommentarer!
  Det blir sikkert et flott arrangement. Tenk, hele 900m2 skal vies til gjenbruk, redesign og andre prosjekter i samme kategori!

  Tråkleguri: Jeg vet ikke helt om jeg har anledning til å bli med, men det finner jeg sikkert snart ut. Har veldig lyst kjenner jeg...
  Kanskje flere av oss fra Sykroken kan ha en stand sammen? Da blir det veldig sosialt + at en ikke trenger å ha en diger kolleksjon for å bli med... La oss tenke på den muligheten!

  Tone: Jeg kjenner flere Tone'r. Hvem er du?
  Klart det er greit at du følger med på bloggen, bare hyggelig det. Jeg ble bare grådig nysgjerrig på hvem du er.....
  Og ja, jeg er forresten veldig fornøyd med familien min. Snill mann og 3 livlige unger. Mye latter, tøys og tull...

  I en sving: For all del, send en mail! Jeg håpet at budskapet om at redesignere ønskes ville nå ut til de rette folkene om jeg la det ut på bloggen her! Min ungdomskjæreste kom over bloggen min da han googlet redesign. Det er en liten verden... Tenkte bloggen var et bra nettverk for å promotere eventen i Drammen! Håper DU blir med!!!

  ReVinyl: TUSEN TAKK FOR AT DU LINKET HIT VIA EPLA, det var SMART! Ang bildet over så har jeg fått lov til å bruke det siden jeg la ut en oppfordring her. Det er nemlig beskyttet. Ta kontakt med Christian på e-mail nevnt i innlegget over her, så kan du jo høre med ham.

  God søndag videre til dere alle sammen!
  Det blir spennende å se om flere slenger seg på og blir med på dette. Tror det kan bli STILIG!

  Solveig:)

  SvarSlett
 6. Hei igjen Solveig :)

  Link på navnet, men for ordens skyld, mammaen til Trym ;) Var godt å se dere alle igjen på bloggen!

  Klem Tone

  SvarSlett
 7. Høres ut som et spennende prosjekt! Og takk for støvlettholder-tuten, jeg har nå laget et par etter din oppskrift (http://gulltannogpus.blogspot.com/2011/09/et-stykke-rosa-ndvendighet.html).
  God kveld fra Gulltann:-)

  SvarSlett
 8. Oppdatering vedr. Redesign-arrangement i Drammen:
  Mye tyder på at arrangementet blir utsatt til januar. Eiendomsselskapet som eier fabrikklokalene har somlet relativt mye, så vi har ikke leieavtalen i boks. Men det blir høyst sannsynlig i januar. Så bare gi beskjed dersom noen skulle være interessert.
  christian.evenshaug@drmk.no

  SvarSlett
 9. God kveld!

  Tone: Aha, jeg er med. Så du har også funnet veien hit.... Gøy! Du sysler vel med litt kreativt du også innimellom?

  Christian: Takk for at du sier i fra. Jeg tror flere vil være interessert. Har nemlig lagt ut litt om arrangementet på sykroken.net også! Mulig enda fler vil bli med ettersom det blir etter jul. November er veldig stressende for mange sydamer, mange er på ulike messer og markeder og produserer som gale i forkant.

  Beste hilsen fra Solveig

  SvarSlett