søndag 1. januar 2012

GODT NYTTÅR!

Da er tiden inne for å ønske 2012 velkommen...
Vi har hatt en fin fin feiring hos våre gode naboer,
men nå er store og små slitne....


Jeg ønsker alle dere kjære lesere alt vel for det nye året.
Det ligger foran oss med kun muligheter, ingen begrensninger!
Vi må ta vare på tiden vår....

God natt ønskes fra Solveig9 kommentarer:

 1. Godt nytt år,klem fra Tone

  SvarSlett
 2. Godt nytt år til deg.
  Ellen :)

  SvarSlett
 3. Godt nytt år til deg og dine! Har vært gøy å følge med på bloggen din. Blitt litt inspirert så har akkurat meldt meg på et sømkurs i husflidlaget i mars, endelig. Ambisjoner for det nye året er å prioritere meg selv og litt hobby. Til sommeren kommer det et småsøsken til Morten og Johanna så vi får se hvor mye tid det blir... Kos deg i det nye året og lykke til med flytting og annet!

  SvarSlett
 4. Godt nytt år til deg også, Solveig! Her bruker vi den siste fridagen til å "avklimatisere" oss. Litt slitne og trøtte i går alle mann. Jeg tar med ungene på skitur fra Sukkertoppen i dag. Skviser ut siste ferieglede :)

  SvarSlett
 5. Tusen takk for nyttårshilsener som dere har lagt igjen! Det er trivelig å se at flere har vært inne nå i den spede starten av 2012... Jeg håper at kommende år vil bli enda mer kreativt enn 2011.
  Etterhvert kommer jeg nok til å blogge litt om interiør og oppussing siden vi får nytt hjem i mars. Huset er fra 1984, så det skal fikses og ordnes litt. Vi er utrolig spente, og har brukt vår siste fridag til å kikke på kjøkkenløsninger! Vi er i gang...

  Tone: Så moro å lese om Kreativ, jeg kikker innom igjen når jeg har litt bedre tid!

  TinaF: Jeg håper vi snart får til et treff, gleder meg allerde... Jeg titter innom bloggen din og følger med på dine sysler, moro å se alt du får til!

  EllenSand: Det er alltid koselig å høre fra deg, gleder meg til å følge bloggen din i år også!

  Marianne T F: GRATTIS GRATTIS GRATTIS! Tenk at dere skal bli 5, jeg gleder meg med dere... Kjempemoro, jeg har hatt på følelsen at det kanskje kom til å bli en baby til... Det er veldig hyggelig at du legger igjen en hilsen her, altså! Det setter jeg STOR pris på:)

  Hannemade: Skal si du utnytter siste fridag på en god måte, imponerende!!!! Jeg gleder meg til å komme igang igjen med litt trening, og til vi kan være mer ute med barna. Værmessig ble jo denne jula litt kjedelig. Vi må sees snart!

  Beste hilsen fra Solveig

  SvarSlett
 6. Godt Nytt År til deg også :)
  Jeg gleder meg til å følge med på oppussingsprosjektet.
  Klem fra Wenche

  SvarSlett
 7. Godt nytt år! Takk for fine tutorials. Skal prøve meg på lommene du har beskrevet:)

  SvarSlett
 8. Godt Nyttår :-)
  Mye flott og inspirerende på bloggen din :-)

  SvarSlett